کنگر فرنگی را خرد کرده و در مخلوطی از آب و آب لیمو حمل اثاثیه منزل در اصفهان می جوشانند. کنگر فرنگی ها را چهار قسمت کرده و از وسط نصف کرده و با لیمو مالیده و در بشقاب می گذاریم. سپس سس متشکل از آب لیمو، روغن زیتون، خردل و سیر را روی کنگر می ریزند و سالاد را با شوید خرد شده می پاشند و با نمک و فلفل مزه دار می کنند و می ریزند و بلافاصله سرو می کنند.
مارماهی های ژله ای یک غذای سنتی خیابانی کوکنی است که قدمت آن به قرن هجدهم باز می گردد. در اصل، این یک راه ارزان و آسان برای تهیه یک غذای خوب بود، با تعداد زیادی مارماهی بومی که به راحتی در رودخانه تیمز در دسترس بودند. مارماهیها خرد میشوند، تقریباً نیم ساعت در گیاهان میجوشند، حمل اثاثیه منزل در اصفهان سپس سرد میشوند - در این زمان ماهیها ژلاتین خود را تولید میکنند و روی قطعات بریده شده ژلهای نرم و شفاف تشکیل میشود. بافت مارماهی ژلهای ظریف است و نرم، و در حالی که برخی ممکن است بگویند ناخوشایند است، طعم آنها منحصر به فرد است - ملایم، کمی شور، مانند شاه ماهی ترشی، اما بدون عطر غیرمعمول "ماهی". آنها معمولاً با فلفل سفید و سرکه همراه می شوند تا طعم ها را برجسته تر کنند. با بیش از 1000 کالری و معمولاً بیش از 45 گرم چربی در هر وعده، برگر لوتر یکی از ناسالم ترین برگرهای جهان است، اما طعم آن و ترکیبی منحصر به فرد از مواد تشکیل دهنده آن را جبران می کند. نان برگر استاندارد حمل اثاثیه منزل در اصفهانبا یک دونات برش خورده و لعاب شکری (معمولاً کریسپی کرم) جایگزین می شود.